SJK:n huippulupaus lähtee antamaan näyttöjä Ajaxille – mukaan lähtee myös Jari Litmanen

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

SJK:n 17-vuotias hyökkäyspään pelaaja Maximo Tolonen on lähdössä SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan Amsterdamiin antamaan näyttöjä Ajaxin suuntaan.

Tolonen antaa tietojemme mukaan viikon verran näyttöjä Ajaxissa, jonne mukaan lähtee myös Ajax-legenda Jari Litmanen. Reissun tarkka ajankohta on vielä avoinna, mutta näillä näkymin viikon testijakso ajoittuu lähiviikoille.

Tolonen pelasi viime kaudella SJK:ssa kaksijakoisen kauden. Otteluita kertyi lopulta vain 14, eikä nuorukainen onnistunut maalinteossa kertaakaan. Tolonen haki kaudella myös vauhtia Kakkosessa pelaavasta SJK Akatemiasta, jossa superlupaus teki viidessä ottelussa viisi maalia.

Tolonen on kuulunut alle 17-vuotiaiden ja alle 19-vuotiaiden maajoukkueisiin. Samoissa maajoukkueissa valmennuksen apuna on työskennellyt Amsterdamiin Tolosen kanssa matkustava Litmanen. Tolosella on SJK:n kanssa vuoteen 2019 ulottuva sopimus, johon kuuluu vielä optio. Tolonen siirtyi viime kaudeksi SJK:hon kasvattiseurastaan FC Hongasta.

Juho Hirvonen
Twitter: @jkhirvonen

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!