Sky: Man United tarkkailee kahta puolustajaa Italiasta – tarjous vireille tammikuussa?

© Kuva: Getty Images

Manchester United on iskenyt silmänsä Fiorentinan serbialaistoppariin Nikola Milenkovićiin, kertoo Sky Italia.

Milenković, 21, on ollut avauksessa kaikissa Fiorentinan tämän kauden sarjaotteluissa ja onnistunut maalinteossa kahdesti. Hän siirtyi Italiaan viime vuonna kotimaansa suurseurasta FK Partizanista. Milenković debytoi Serbian A-maajoukkueessa kesäkuussa ja pelasi myös kesällä Venäjän MM-kisoissa.

Sky Italian mukaan Manchester Unitedin manageri José Mourinho haluaisi Milenkovićin joukkueeseensa ensi kesänä tai jo tammikuussa. United etsi tiettävästi uutta topparia jo viime kesänä, muttei onnistunut sellaista hankkimaan.

Fiorentinan puheenjohtaja Mario Cognigni kertoi syyskuussa, että firenzeläisseura hylkäsi viime kesänä Milenkovićista noin 40,4 miljoonan euron tarjouksen.

Milenković on tiettävästi herättänyt kiinnostusta myös Chelseassa, Arsenalissa ja Juventuksessa, ja pelaajan nykyisen arvon uskotaan olevan ainakin 56 miljoonaa euroa.

Sky Italia kertoo, että Manchester United saattaa kääntää katseensa Sampdorian tanskalaistoppariin Joachim Anderseniin, jos Milenkovićin siirto ei toteudu.

Andersen, 22, on pelannut Milenkovićin tavoin kaikissa joukkueensa sarjapeleissä tällä kaudella. Tanskalaispuolustajan kiintereillä ovat myös Internazionale Milano ja Juventus, jotka ovat olleet jo yhteydessä Sampdoriaan tiedustellakseen pelaajan saatavuudesta tammikuun siirtoikkunassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.