Etelä-Amerikan vastine Mestarien liigalle, Copa Libertadores, ratkeaa huomenna lauantaina. Kaksiosaisesta mestaruusottelusta muodostui Supérclasico – siinä ovat vastakkain Buenos Airesin joukkueet Boca Juniors ja River Plate.

Ensimmäinen osaottelu päättyi tasan 2-2, joten kaikki on vielä avoinna legendaarisella La Bomboneralla käytävää ratkaisupeliä varten. Bocan kotiareenalla eilen pidetyt avoimet harjoitukset lähentelivät jo kaaosta, kun 49 000 -paikkainen stadion täyttyi äärimmilleen – ja yli. Oheisen tweetin kuvamateriaali on siis harjoituksista.

FUTBOLISTA

@FUTBOLISTAmag
Name another team who sells out their ground for a training session
#Boca #Superclasico #RiverVsBoca

Stadionille ei olla vuosiin päästetty muita kuin seuran jäseniä, joten avoin treenisessio tarjosi muun muassa monille vanhemmille ensimmäisen mahdollisuuden viedä jälkikasvunsa pyhätön porttien sisäpuolelle. Portit jouduttiin ennen pitkää sulkeman, sillä tulijoita olisi ollut enemmän kuin tilaa.

Iván D'Amico

@Ivandamico

B/R Football

@brfootball
48 hours until we go again 😍 #Superclasico
Today, thursday, 2 days left to Superclasico, Boca announced there was gonna be an open practice at 18.00 p.m. This photo was taken at 17.00.
This shows how much This final means to us 💙💛💙

Kannattajien odotetaan vievän päähuomion myös itse ottelussa, jota on kuvailtu vuosisadan peliksi.

Express Sports

@IExpressSports
#SuperClasico #bocavsRiver

Over 50,000 attend Boca Juniors open training session before River Plate second leg

PHOTOS:

indianexpress.com/photos/sports-…