– Minusta kisat ovat tälle alueelle erittäin tärkeitä, sillä Etelä-Amerikalla on valtavasti jalkapallohistoriaa, mutta sillä historialla tarkoitetaan vain miesten jalkapalloa. Nyt on aika antaa naisten jalkapalloilulle se arvostus, mikä sille kuuluu, alle 17-vuotiaiden tyttöjen MM-kisojen yksi lähettiläistä, legendaarinen Diego Forlan kommentoi.

FIFA Women's World Cup

@FIFAWWC
One of the ambassadors of the #U17WWC in Uruguay, @DiegoForland7 believes the tournament will give the women's game a much needed boost.

Näissä tiistaina alkavissa MM-kisoissa on mukana myös Suomi, joka sijoittui kevään EM-turnauksessa upeasti kolmanneksi. Minihelmarit ovat ilmoittaneet tavoitteekseen kisoissa puolivälieräpaikan.

Suomi pelaa kisoissa samassa alkulohkossa Uuden-Seelannin, Ghanan ja emäntämaa Uruguayn kanssa. Muut Euroopan maat kisoissa ovat Saksa ja Espanja.

María José García S.

@mariajosegs89
Éste es el calendario del Mundial de Fútbol Femenino Sub-17. Nuestra @FCFSeleccionCol está en el Grupo D y debuta el martes contra Canadá! 💛💙❤️ #U17WWC

Yle välittää kaikki Suomen ottelut Yle Areenassa ja televisiossa. Avausottelu pelataan tiistaina kello 21 alkaen. Lähetys Areenassa alkaa klo 20.50 ja TV2:ssa kello 21.45.

Suomen koko alkulohko-ohjelma:

Ti 13.11. klo 21.00 Uusi-Seelanti – Suomi
Pe 16.11. klo 21.00 Suomi – Ghana
Ti 20.11. klo 22.00 Suomi – Uruguay