Toinen puoliaika on parhaillaan käynnissä Turussa liigakarsinnoissa TPS:n ja KPV:n välillä. Tauolle mentiin 1-1-tasatilanteessa.

Toiselle puoliajalle TPS-päävalmentaja Mika Laurikainen teki kaksi pelaajavaihtoa. Loppukaudesta huimassa iskussa ollut Sterling Yateke otettiin vaihtoon ja hänen tilalle tuli Albert Prosa. Lisäksi keskikentällä uurastanut Jonni Peräaho tuli vaihtoon ja hänen tilalle nostettiin vain kahdeksassa ottelussa Veikkausliigassa tällä kaudella pelannut 19-vuotias Juho Montola.

Yateke oli sivussa viimeiseltä Veikkausliigan kierrokselta HJK:ta vastaan loukkaantumisen takia. Vielä on epäselvää, otettiinko Yateke vaihtoon loukkaantumisen takia vai muista syistä. Ainakaan Yateke ei näyttänyt loukanneen itseään ensimmäisen puoliajan aikana. Yateke viimeisteli TPS:lle kymmenessä Veikkausliigan ottelussa seitsemän täysosumaa.

Yateke oli mukana TPS:n 1-0-johtomaalissa avausjaksolla. Yateke laukoi vasemmalta laidalta boksin sisältä, mutta Teppo Marttinen torjui. Jatkotilanteesta Sami Rähmönen laukoi kuitenkin pallon maaliin. Prosa on tehnyt tällä kaudella kahdeksassa veikkausliigaottelussa yhden maalin.

1-1-tasatuloksella KPV on kiinni nousussa Veikkausliigaan ja TPS jatkaisi otteluita ensi kaudella Ykkösessä.