VPS:n pelaajistossa melko lailla muutoksia – ei yhtään maalivahtisopimusta

© Kuva: Juha Tamminen

VPS tiedotti tänään sopimustilanteestaan ensi kaudelle. Muutoksia on luvassa melkoisesti, mutta jatkopapereitakin on valmiina.

Joukkueen riveistä poistuvat varmuudella Marko Meerits, Samu Volotinen, Aubrey David, Douglas Caé, Omar Jama ja Akseli Kalermo, sekä valmentaja Ricardo Duarte. Lisäksi FC Sionista lainalla olleet Elhadji Ciss ja Ibrahima Gueye ovat palanneet Veikkausliiga-kauden jälkeen sveitsiläisseuraan. Heidän mahdollinen pelaamisensa Vaasassa myös ensi kaudella on vielä auki. 

Maalinsuu ammottaa vielä tässä vaiheessa tyhjyyttään; Vepsulla ei ole yhtään veskarisopimusta valmiina.

Aatu Kujanpäältä viime kausi meni ohi, mutta tämän sopimuksen optio on käytetty. Valmentaja Petri Vuorinen odottaa jatkoa viime talvena nähdylle.

– Aatulla oli rikkonainen kausi, jonka pilasi loukkaantuminen. Hänellä kesti hieman päästä hommaan mukaan talvella, mutta sitten alkoi tulla onnistumisia treeneissä, sitä kauttaa peliaikaa ja onnistumisia peleissä. Hän pelasi talvikaudella meillä laitapelaajana, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Vaikka asioita on vielä avoinna, on VPS:llä koossa ensi kaudelle nyt 20 pelaajaa. Kauden 2019 valmennusryhmän sopimustilanteesta seura kertoo tiedottavansa lähiaikoina.

Lähde: VPS