Newcastle United on ollut Mike Ashleyn omistuksessa nyt 11 vuotta – ja siinä on roimasti liikaa, katsovat monet suurseuran kannattajista. Suurseuraksi Harakat on ehdottomasti edelleen laskettava, vaikka menestystä ei ole näköpiirissä hetkeen ollut.

The Magpie Group -niminen organisaatio kehottaa kannattajia huomioimaan omistajan saamattomuuden tulevan lauantain valioliigaottelussa West Hamia vastaan. Ryhmän viesti on selkeä; ottelun alusta pysytään poissa lehtereiltä yksi minuutti kutakin Ashleyn omistusvuotta kohti. Katsomoon kävellään siis vasta 12. minuutilla.

The Magpie Group

@MagpieGroupNUFC
Delay taking your seat until 11 minutes into the West Ham game.

It’s a month to go until the most important transfer window of Rafa’s Newcastle career.

We must act NOW, not after!!

We won’t ever progress while Ashley continues to destroy #NUFC.

*Please share on- and offline.*

Protesti ei suinkaan ole ensimmäinen laatuaan. Viime viikolla Newcastle-kannattajat marssivat sankoin joukoin Ashleyn omistaman Sports Direct -liikkeen ykkösmyymälän edustalle Lontoon Oxford streetille, osoittamaan mieltään omistajaa vastaan.

– On enää kuukausi aikaa (manageri) Rafael Benitezin Newcastle-uran tärkeimpään siirtoikkunaan. On toimittava NYT, eikä myöhemmin, sanotaan ryhmän viestissä.