16-vuotiaana Veikkausliigassa debytoinut hyökkääjä sopimukseen AC Oulun kanssa

© Kuva: Juha Tamminen
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

AC Oulu tiedottaa viikon alkajaisiksi solmineensa vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Driton Shalan kanssa. Nyt 21-vuotias Shala debytoi aikanaan Veikkausliigassa FC Lahden paidassa vain 16 vuoden ikäisenä.

Lahdesta lähdettyään Shala pelasi Veikkausliigaa myös PK-35:n riveissä. Sieltä matka jatkui Ykkösen KTP:hen, sekä vuosi sitten AC Ouluun. Kaudesta Oulussa tuli kuitenkin hankala, sillä talvella alkanut loukkaantumiskierre johti siihen, että pelejä kertyi koko kauden aikana vain yhdeksän.

– Dritonin viime kausi meni harmittavasti loukkaantumisten takia vähän ohi. Ehdimme kuitenkin nähdä hänessä sen potentiaalin, jonka takia jatkosopimus tehtiin, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kertoo.

– Hänellä on viimeisellä kolmannekselle sellaista erityisosaamista, jotka voidaan hyvinkin jalostaa tehopisteiksi. Tärkein vaihe on kuitenkin pitää mies ehjänä ja saada fyysiset ominaisuudet sille tasolle, jolla pelillisiä ominaisuuksia pääsee hyödyntämään.

AC Oulun joukkueen rakennus etenee hyvin, sillä oululaiset ovat sitouttaneet ensi kaudeksi useita kauden 2018 avainpelaajiaan, tärkeimpänä kenties Ykkösen viime kauden ylivoimainen maalikuningas Alberto Alvarado Morin.

AC Oulun sopimustilanne 10.12.2018

Aleksi Gullsten
Samuli Leppälä
Lassi Nurmos
Konstantin Belov
Aapo Heikkilä
David Ramadingaye
Juhani Pennanen
Alberto Alvarado Morin
Jere Aallikko
Driton Shala

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliAC Milan -pomo kommentoi Zlatan-huhuja: ”Hän pitää sanansa”
Seuraava artikkeliCONMEBOL jaksaa yllättää – Copa Libertadoresin voittopokaalissa surkuhupaisa moka