Juventuksen Cristiano Ronaldon ja Barcelonan Lionel Messin on määrä seurata yhdessä Copa Libertadoresin odotettu toinen finaaliottelu River Platen ja Boca Juniorsin välillä, kertoo AS.

Argentiinalaisseurojen kohtaaminen siirrettiin pelattavaksi Madridiin Santiago Bernabéun stadionille, joka on Ronaldon entisen seuran, Real Madridin, kotikenttä. Portugalilaistähti palaa sunnuntaina ensimmäistä kertaa Bernabeulle siirryttyään kesällä Juventukseen.

Real Madridin presidentti Florentino Pérez on suunnitellut, että Ronaldo ja Messi istuvat yhdessä Bernabéulla stadionin presidentinaitiossa kunnioituksen eleenä toisilleen. Espanjan jalkapalloliitto RFEF sekä Etelä-Amerikan jalkapalloliitto Conmebol kannattavat ideaa.

AS:n mukaan Ronaldo pyysi lippuja sunnuntain peliin entiseltä seuraltaan, kun taas Messi otti yhteyttä RFEF:ään, jonka puhelinvaihde kaatui, kun selvisi, että Riverin ja Bocan välinen Superclásico siirretään Madridiin.

Finaalin ensimmäinen osa päättyi lukemiin 2-2.