Hyvinkin suurta mielenkiintoa ympäri Eurooppaa edellisissä siirtoikkunoissa aiheuttanut Thomas Partey tuntui ensin antanut vinkkejä halustaan vaihtaa maisemaa, mutta syystä tai toisesta täsmensi kommenttejaan myöhemmin.

Keskikenttämies puhui ensin Gol -TV-kanavalle tilanteestaan.

– Joskus en tunne itseäni onnelliseksi Atléticossa. Muutoksen tähän voi tehdä vain peliaika merkittävissä otteluissa. Sitä kautta voi tuntea itsensä vahvemmaksi ja luottavaisemmaksi itseensä.

Rojiblancon nuorisosysteemistä paikkansa edustusjoukkueeseen taistellut ghanalainen on saanut kokea muun muassa Villarrealista kesällä saapuneen Rodrin kovuuden; tästä tuli odotetusti vakituinen avauskokoonpanon nimi. Keskikentällä on tunkua muutenkin, kun joukkueeseen kuuluu pelaajia kuten Koke ja Saul Niguez.

Itseluottamus ei toki ole täysin mennyt.

– Olen pelannut tällä kaudella todella hyvin, aina kun olen päässyt kentälle, 25-vuotias jatkoi TV-haastattelussa.

Myöhemmin Partey kuitenkin kommentoi omia puheitaan Twitterissä.

– Sanoin asioita, joita ei ymmärretty oikein. Sanani ymmärrettiin väärin ja haluan selittää asian paremmin. Haluan pelata Atléticossa ja jatkaa täällä seuran ja kannattajien vuoksi.

– Pitää paikkansa, että tunnen voivani olla vielä tärkeämpi Atléticolle ja sen vuoksi teen paljon töitä päivittäin. En halua tyytyä rooliini ja se on hyväksi, koska haluan olla mahdollisimman hyvä pelaaja.