Brassitähden vuoristoratamaisesta elämästä dokumenttielokuva – erikoisin ehdoin

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A: sta ja Brasilian maajoukkueesta varsin hyvin muistettava Adriano kiinnostaa hahmona vielä peliuran päätyttyäkin.

36-vuotiaan elämään on mahtunut jalkapallon lisäksi niin mielenterveys -kuin päihdeongelmia, ja tarinassa on monenlaisia käänteitä. Siksipä uutinen hänestä tekeillä olevasta dokumenttielokuvasta ei yllätä.

Internazionalessa, Parmassa, Fiorentinassa ja AS Romassa kaikkiaan 77 maalia iskenyt kärki on Gazzetta dello Sportin mukaan tehnyt brasilialaisen Bananeira Filmesin kanssa sopimuksen itsestään kertovasta dokumentista. Elokuvan on suunniteltu ilmestyvän vuonna 2020.

Sopimukseen kuuluu myös toisenlainen elokuvaesiintyminen; Adriano nähdään kontrahdin pohjalta myös saman tuotantoyhtiön komediaelokuvan isossa roolissa.