Espanjan A-maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä David Villa siirtyy Japaniin Vissel Kobe -nimiseen seuraan. Villa tiedotti uudesta seurastaan Twitterissä julkaistulla videolla.

Viimeiset neljä kautta Villa edusti MLS-seura New York City FC:tä, jossa pelaa myös suomalainen keskikenttäpelaaja Alexander Ring. 36-vuotias hyökkääjä teki kovia maalimääriä MLS:ssä. Viimeisellä kaudellaan espanjalaishyökkääjä iski 15 maalia 26 ottelussa. Parhaalla kaudellaan, 2017, Villa iski 33 ottelussa 24 osumaa.

– Kun sain tehtyä tärkeän päätöksen (ettei hän jatka NYCFC:ssä), on seuraavan ison päätöksen aika, eli seuraavan päämäärän. Jalkapallourallani olen joutunut tekemään useita tärkeitä päätöksiä. Jalkapalloilijalle päätökset kentän ulkopuolella ovat niitä kaikkein vaikeimpia.

– Uran aikana olen päätöksiä tehdessäni kuunnellut kehoani, läheisiäni ja ennen kaikkea vaistoani, Villa kertoo Twitteriin lisätyllä videolla.

Japanilaisessa Vissel Kobessa pelaavat myös saksalaistähti Lukas Podolski sekä Barcelonan entinen tähtipelaaja Andrés Iniesta. Kobe sijoittui viime viikonloppuna päättyneellä kaudella Japanin J-liigassa kymmenenneksi.

Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.