Hieno tukiviesti rasistisesti solvatulle topparitähdelle: ”Me kaikki olemme Koulibaly!”

© Kuva: Getty Images
Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Napolin laitapuolustaja Faouzi Ghoulam osoitti hienolla tavalla solidaarisuutta tapaninpäivän Inter-ottelussa rasistisesti solvatulle pelikaverilleen Kalidou Koulibalylle. Senegalilaistoppari sai kuulla apinachantteja ja herjauksia pitkin peliä, eikä ottelua keskeytetty, vaikka Napolin valmentaja Carlo Ancelotti pyysi sitä tuomareilta kolmeen otteeseen. Internazionale tuomittiin sittemmin pelaamaan kaksi seuraavaa Serie A:n kotipeliään tyhjille katsomoille.

– Ihonvärillä ei ole mitään merkitystä. Uskonnolla ei ole merkitystä. Kannattamallasi joukkueella ei ole merkitystä, algerialainen Ghoulam kirjoittaa twiitissään.

– Jalkapallo, kuten muukin on urheilu, on peliä. Ja kaikissa peleissä on kyse intohimosta, hauskuudesta ja vapaudesta. Ja siinä vapaudessa me kaikki olemme samanlaisia. Lauantaina me kaikki olemme Koulibaly!

Napoli kohtaa lauantaina klo 19 alkaen Serie A:ssa Bolognan. Koulibaly on ottelusta kuitenkin sivussa saatuaan kahden ottelun pelikiellon Inter-pelin ulosajonsa myötä.

Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!