Huuhkajat-vahti taas joukkueensa kuukauden pelaaja – saa pian uuden pomon

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Huuhkajien maalivahtikolmikkoon Nations Leaguessa kuulunut Anssi Jaakkola on vallannut ykkösvahdin paikan Englannin Mestaruussarjan Readingissa. 31-vuotias veräjänvartija oli vielä alkukaudesta Readingin kakkos- tai kolmosvahti, mutta sai tilaisuutensa 13. sarjakierroksella 20. lokakuuta.

Reading voitti heti Jaakkolan ensimmäisen ottelun (Millwallia vastaan 3-1), ja sen jälkeen suomalainen on pelannut seitsemän Readingin kahdeksasta ottelusta. Otteet ovat olleet myös erinomaisia, sillä ylityöllistetty Jaakkola on pitänyt Readingia mukana monissa vaikeissa otteluissa.

Kannattajien mieleen Jaakkolan otteet ovat selvästi olleet, sillä fanit äänestivät hänet The Tilehurst Endin äänestyksessä toisen kerran peräkkäin Readingin kuukauden pelaajaksi. Marraskuun äänestyksessä Jaakkola sai 44,8 % äänistä. Jaakkola päästi marraskuun kolmessa ottelussa kolme maalia ja pelasi Wigania vastaan nollapelin.

Kaikista Mestaruussarjan maalivahdeista Jaakkola on tehnyt eniten torjuntoja otteluita kohden (5).

Jaakkola on ohittanut Readingin maalivahtihierarkiassa Sam Walkerin ja Vito Mannonen. Toivoa toki sopii, että luottamus säilyy myös uuden valmentajan alaisuudessa, sillä Reading tiedotti torstaina antaneensa valmentajalleen Paul Clementille potkut.

Clement otti Readingissa ohjakset maaliskuun lopussa, kun hän korvasi edellisen managerin Jaap Stamin. Clement onnistui pitämään joukkueen sarjassa vaikean kauden päätteeksi, mutta uusi kausikaan ei ole erityisen valoisa ollut.

Reading on pelannut kaudella 2018-2019 22 ottelua, ja on saavuttanut näistä vain viisi voittoa. Joukkue on 24 joukkueen sarjassa sijalla 21.

Paul Clementin seuraajaa ei vielä nimetty.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!