KTP:lle kolme pelaajasopimusta – joukossa myös yksi uusi tulokas

© Kuva: Juha Tamminen
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Ykkösessä pelaava KTP on solminut kolme pelaajasopimusta. Matias Lindfors jatkaa vihreävalkoisissa kahden vuoden mittaisella sopimuksella ja seuran omiin juniorilupauksiin lukeutuva Juuso Anttila allekirjoitti kolmivuotisen jatkosopimuksen. Uutena pelaajana KTP-paidan pukee päällensä Tuomas Ollila, joka raapusti nimensä kaksivuotiseen sopimukseen.

Ensi helmikuussa 22 vuotta täyttävä keskikenttäpelaaja Lindfors kuuluu nuoresta iästään huolimatta sangen kokeneeseen kaartiin, sillä ensi vuonna Lindforsille käynnistyy jo neljäs kausi Ykkösessä.

– On ilo jatkaa upeassa jalkapallokaupungissa. Seuran osoittama kiinnostus ja arvostus olivat isoja tekijöitä jatkoni kannalta. Lisäksi valmennuksen siirtyminen entistä ammattimaisempaan suuntaan kiinnostaa minua, Lindfors kommentoi seuran tiedotteessa.

Anttila, 16, haisteli viime kaudella edustusjoukkueen tunnelmia kuuluen joukkueen harjoitusrinkiin. Debyytti Ykkösessä jäi vielä keskuspuolustajalta tekemättä, mutta on todennäköistä, että ensiesiintyminen on edessä ensi sesongilla. Viime vuonna Anttila pääsi pelaamaan alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa.

– Viihdyn Kotkassa erinomaisesti ja täällä on erinomaiset puitteet harjoitella. Täältä löytyy myös useita valmentajia, jotka haluavat viedä minua eteenpäin pelaajana. Kotkaan ja omilleni muuttaminen on helpottanut treenaamista. Enää en ole vanhempien armoilla, että pääsenkö harjoittelemaan salilla ja kentällä.

Ollila, 18, edusti viime kaudella Ykkösessä pelannutta Klubi 04:sta 18 ottelussa. Vasempana laitapuolustajana viihtyvä Ollila lukeutuu myös ikäluokkansa maajoukkuepelaajiin.

– Saavun Kotkaan ehdottoman hyvillä mielillä. Olen kuullut Kotkasta pelkkää hyvää ja on hienoa päästä pelaamaan perinteiseen jalkapallokaupunkiin. Ensi kauden tavoitteeni on ottaa paikka avauskokoonpanosta ja pelata hyvä ja ehjä kausi. Tietysti tärkeänä tavoitteena on auttaa joukkuetta nousutavoitteessa.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliMiten Man Unitedin väliaikaismanageri on aiemmin pärjännyt? – Sai Valioliigassa kylmää kyytiä
Seuraava artikkeliJosé Mourinholta ensimmäiset sanat potkujen jälkeen – ”Minulla on oikeus..”