La Liga
Alavés – Athletic Club Bilbao
Maanantai 22.00

Bilbao nousujohteisissa otteissa

Uusi manageri Gaizka Garitano on saanut Athletic Bilbaon pelaamaan alkukautta paremmin. Kovin paljon se ei toki vaatinutkaan, sen verran syvällä Bilbao rämpi alkukaudesta.

Vaikka mitään murskalukemia ei nähtykään, esitys Gironaa vastaan oli paljon parempi kuin yhdessäkään Eduardo Berizzon alaisuudessa pelatuista otteluista. Nähtäväksi jää onko managerin vaihdos todella vaikuttava tekijä Bilbaon nousujohteisissa otteissa, vai oliko alkukauden osalta vain alisuorittamista ja nyt tilanne on normalisoitumassa.

Alavés vakuuttava kotonaan

Alavésin kovin esitys on luonnollisesti Real Madridin kaataminen. Olkoonkin, että Real hallitsi peliä ja loi enemmän maalipaikkoja, ei Alavésin voittoa voi väheksyä. Se on muutenkin ollut hyvässä vireessä Estadio de Mendizorrozalla pelatessaan. Vielä kertaakaan ei vierasjoukkue ole täyden pistepotin kanssa lähtenyt.

Myönnämme kyllä, että viime aikojen suunnat näyttävät joukkueilla eri suuntiin. Tuntuu kuitenkin siltä, että Bilbaon uuden taustatiimin tuoma noste viime voiton myötä on saanut vedonlyöjiltä ja bookkereilta turhan suuren huomion. Paikallislatauksesta huolimatta laskemme kotiedun kanssa pelaavan Alavésin tässä suosikiksi.

Mielestämme illä on tarjolla selvä virhekerroin, 2,90. Tietysti vain hieman alle 40% osuva kohde on riskialtis, niinpä tarjous on parhaimmillaan in uusille asiakkaille. Sadan euron riskittömällä vedolla pääsemme kuittaamaan tässä mukavat 190 euroa kotivoitosta, kun taas tasapelin ja vierasvoiton sattuessa panos palautuu asiakkaan tilille.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Alavés – Athletic Bilbao ja kohteeseen Alavés voittaa. Jos näin käy, saat 290 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa nähdään tasapeli tai Alavés häviää, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.