Barcelona on saanut AS:n mukaan 65 miljoonan euron arvoisen tarjouksen Malcomista. Tarjous on saapunut Barcelonaan Kiinan pääsarjasta.

Useat kiinalaisseurat ovat osoittaneet kiinnostuksensa Malcomiin. Barcelona maksoi brasilialaisesta 40 miljoonaa euroa kesällä ranskalaiselle Bordeauxille. Malcom on jäänyt syyskauden aikana olemattomalle vastuulle Barcelonassa kovan kilpailutilanteen ja loukkaantumisten vuoksi.

Malcom on kärsinyt useista vammoista syyskauden aikana. Brasilialainen kärsii parhaillaan lihasvammasta, jonka hän sai Copan ottelussa Cultural Leonesaa vastaan. Sportin mukaan Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde on tyytyväinen Malcomin peliesityksiin ja pitää häntä pelaajana, joka kykenee hyvin paikkaamaan avauskokoonpanon pelaajia lepuutusvuorojen aikana.

Yksi Malcomista kiinnostunut seura on Guangzhou Evergrande. Guangzhou lainasi kesällä Paulinhon Barcelonasta riveihinsä ja aikoo ostaa keskikenttäpelaajan takaisin pysyvällä siirrolla tammikuun siirtoikkunan aikana. Guangzhou maksaa Barcelonalle Paulinhosta 50 miljoonaa euroa.