Manchester Unitedin lohkovaihe päättyi vieraskentällä 1-2-tappioon Valencialle. Tappiosta huolimatta United selvitti tiensä jatkoon lohkokakkosena. José Mourinho oli tappion jälkeen huonolla tuulella lehdistötilaisuudessa.

Se oli ymmärrettävää, sillä United olisi voitolla napannut lohkovoiton, koksa myös Juventus koki yllättävän tappion Young Boysin vieraana. Jatkopeleissä United saa siis vastaansa jonkun lohkoykkösistä.

Mourinho antoi vastuuta sellaisille pelaajille, jotka ovat viime aikoina jääneet vähäisemmälle vastuulle. Muun muassa ranskalaistähti Paul Pogba palasi avaukseen kahden ottelun tauon jälkeen, ja sai osakseen paljon kritiikkiä. Maalissa pelasi pitkästä aikaa Sergio Romero.

Toppari Phil Jones pelasi toisen pelin putkeen Unitedin puolustuslinjassa. Jones oli epäonnekas ratkaisevassa osumassa. United-toppari liukui ja törkkäsi pallon omaan maaliin noin 20 metristä. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

MTV Urheilu 🇫🇮

@CMoreSportFi
Manchester Unitedin Phil Jones törkkää pallon omaan verkkoon. 😬 Valencia 2-0-johdossa Mestallalla. #UCLfi

Mourinholta kysyttiin ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, oppiko hän jotain Valencialle koetusta tappiosta. Vastaus oli tyly.

– En, ehkä sinä (toimittaja) opit, mutta minä en.

Toimittaja vielä tarkensi kysymystään, että saiko Mourinho esimerkiksi jonkinlaista tietoa pelaajistaan.

– Minä en oppinut yhtään mitään tästä ottelusta. En yhtään mitään. Mikään, mitä kentällä tapahtui, ei yllättänyt minua, Mourinho jyrisi.

Mourinhon mukaan lohkovaihe jätti parantamisen varaa. Tärkeintä oli saavuttaa jatkopaikka, jossa United onnistui.

– Mielestäni emme olleet loistavia tässä lohkovaiheessa, mutta se riitti jatkopaikkaan. Pisteitä tuli riittävästi tällä joukkueella ja näillä ongelmilla, Mourinho sanoi BT Sportin mukaan.

GOAL

@goal
Q: Jose, did you learn anything from the loss to Valencia? 🤔

A: "No. Maybe you did. But not me." 🧐