Manchester Unitedin syyskausi on ollut seuran surkein vuosikausiin. Seura on Valioliigassa kuudentena ja sarjakärki Liverpool on kasvattanut piste-eronsa Manchester Unitediin jo 19 pisteen mittaiseksi.

Kuusi vuotta Manchester Unitedia urallaan edustanut Paul Ince ei näe muuta vaihtoehtoa, kuin potkujen antamista seuran päävalmentajalle José Mourinholle.

– En ole se, joka aktiivisesti vaatii Mourinhon päätä vadille. Jonkun on silti muututtava välittömästi. Seurajohdon on päätettävä siitä annetaanko Mourinholle potkut vai lisää rahaa uusiin pelaajiin, Ince totesi.

– Yksi vaihtoehto on heittää kaikki roskikseen ja aloittaa kaikki alusta. Jalkapalloilullisessa mielessä koko seura on täysin hunningolla. On vaikeaa tuoda seuraan kahdeksan tai yhdeksän uutta pelaajaa ja samalla myydä useita pelaajia, mutta mielestäni heidän on tehtävä se ja aloittaa kokonaan uusi projekti, Ince viittasi Mourinhon potkuihin.

Incen mielestä Manchester Unitedissa on parhaillaan useampi pelaaja, joka ei ansaitse pukea seuran pelipaitaa päälleen.

– Kuinka kauan tätä katsotaan sormien välistä, kun seura jää jatkuvasti jälkeen muista? Kun Chris Smallingille, Luke Shaw’lle ja Jesse Lingardille annetaan pitkiä jatkosopimuksia, niin se kertoo siitä, kuinka kauas seura on valunut kärjestä. Manchester Unitedin ongelma on se, että joukkueessa on liikaa pelaajia, jotka eivät ansaitse pelata seurassa.