Mitä ihmettä? Ruotsin suurseura myy ex-kapteeninsa DNA:ta – ”Kuin Jurassic Parkista!”

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ruotsin pääsarjan Allsvenskanin mestaruuden voittanut AIK on keksinyt jälleen uuden tavan kerätä hieman rahaa sukanvarteen.

Uutisoimme viime viikolla, että AIK oli myynyt ensimmäisen ”ikuisuuskorttinsa”, jolla ostaja pääsee katsomaan kaikki joukkueen ottelut loppuikänsä ajan. Ikuisuuskortti maksaa noin 18 400 euroa.

Nyt ruotsalaisseura myy entisen kapteeninsa Nils-Eric Johanssonin kiteytettyä DNA:ta.

AIK-legenda Johansson, 38, joutui lopettamaan uransa viime helmikuussa sydänvian takia. Entisen puolustajan DNA:ta myydään koeputkessa, ja sen kerrotaan säilyvän 500 vuotta. Yksi putki maksaa noin 340 euroa.

– Se on kuin Jurassic Parkista! 500 vuoden päästä saatetaan nähdä paljon Johanssoneja juoksemassa ympäriinsä, kommentoi Johansson BBC Sportille.

Johanssonin mukaan tarkasti ottaen hänet voitaisiin kloonata, mutta osa DNA:sta on poistettu, jotta sitä ei käytettäisi ”luvattomasti tai laittomasti”.

– Se ei ole sataprosenttisesti minua. Se on 99 prosenttia. Se yksi prosentti on kannaltani todella tärkeä ja se suojelee tekijänoikeuttani.

– DNA:tani ei voisi esimerkiksi laittaa rikospaikalle, sillä se ei vastaisi täysin minun tulostani, joten siitä voisi sanoa, etten ollut asialla.

– (Jos minut kloonattaisiin) siitä tulisi luultavasti oikea- eikä vasenjalkainen, vitsaili Johansson.

AIK on valmistanut 371 pakettia jokaista Johanssonin seurassa pelaamaa ottelua kohden. Paketti sisältää koeputken, kapteeninnauhan, johon on painettu hänen naamansa sekä aitoustodistuksen.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!