Nuorelle suomalaispelaajalle ensimmäinen maali Belgiassa

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Pikkuhuuhkajien laitahyökkääjä Mikael Soisalo iski sunnuntaina ensimmäisen maalinsa belgialaiselle Zulte Waregemille joukkueen hävitessä maan pääsarjassa Standard Liègelle 1-4.

Soisalo, 20, sai sunnuntaina enemmän peliaikaa Waregemin edustusjoukkueessa kuin yhdessäkään aikaisemmassa ottelussa. Hän tuli tauolla kentälle, kun Standard Liège johti lukemin 2-0. Illan isännät iskivät vielä kaksi maalia ennen kuin Soisalo viimeisteli joukkueensa kavennuksen 89. minuutilla.

Nill De Pauw epäonnistui rangaistuspotkussaan ja jatkoyrityksessään, mutta seuraavaksi paikalle saapunut Soisalo siirsi pallon maaliin.

Kaiken kaikkiaan Soisalo on nyt pelannut Zulte Waregemissa 11 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä yhden osuman ja antanut yhden maalisyötön. Hän siirtyi seuraan viime kesänä englantilaisesta Middlesbrough’sta. Aiemmin urallaan hän on edustanut myös Ilvestä, Helsingin Jalkapalloklubia ja Honkaa. Kaudella 2016 Soisalo valittiin Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi pelatessaan Ilveksessä.

Zulte Waregemiin liittyi menneenä kesänä myös toinen suomalaispelaaja, Kuopion Palloseurasta siirtynyt keskikenttäpelaaja Urho Nissilä, joka on pelannut kerran belgialaisseuran edustusjoukkueessa.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!