Paul Pogba paljasti vuoden 2018 parhaat hetkensä – ei puhetta Man Unitedista, mutta avautuminen herkästä hetkestä

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin ja Ranskan A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Paul Pogba keskusteli ranskalaisen Téléfootin kanssa vuodesta 2018. Pogballe tietysti vuoden hienoin hetki oli kesällä MM-kisoissa, kun Ranska juhli maailmanmestaruutta.

Pogba oli tärkeässä roolissa Ranskan kultajoukkueessa. Pogba viimeisteli finaalissa Kroatiaa vastaan vieläpä 3-2-voittomaalin, kun ottelu päättyi lopulta maalein 4-2. Osuma jäi ymmärrettävästi Pogballe mieleen, kuten koko MM-kisat.

– Ei tarvitse kauheasti miettiä (mikä oli vuoden kohokohta). Totta kai se oli MM-kisat ja että voitimme ja toimme pokaalin kotiin.

– En sanoisi, että se oli kaunein maalini (MM-finaalissa nähty osuma) vuonna 2018, mutta mieleenpainuvin se oli. Se pysyy mielessäni. Kun näin ranskalaiset juhlimassa voittoa, se jätti suurimman jäljen minuun, Pogba kertoi haastattelussa.

Pogban vuosi Manchester Unitedin kanssa on ollut vaikeuksia täynnä. Ehkä merkki paremmasta oli se, että José Mourinho sai hiljattain potkut ja hänen tilalle pestattiin väliaikaisesti Ole-Gunnar Solskjær. Uudessa komennossa Pogba on tehtaillut jo kaksi maalia Unitedille.

Kulunutta vuotta muistellessa Pogballa ei noussut asioita esiin Man Unitedista. Sen sijaan MM-kulta Ranskan kanssa oli tärkeää myös perheen sisällä. Pogban isä menehtyi 79-vuotiaana viime vuonna.

– Mietin paljon isääni. Kun olin nuorempi, katsoimme vuoden 1998 finaalin yhdessä. Sitten hän menehtyi. Ajattelin häntä, toin pokaalin hänelle, vaikka hän ei enää ollutkaan siellä. Katsoin taivaalle ja toin pokaalin hänelle, Pogba sanaili.

Pogba myös kertoi, mikä hetki hänelle jäi parhaiten mieleen MM-kisoista.

– Yksi hetki, jota pidän erittäin tärkeänä, oli se, kun pelaajat tulivat yhteen ja meillä oli oma nuotiohetkemme. Kuuntelimme musiikkia ja puhuimme ja puhuimme. Istuimme siinä ja kuvittelimme, että voittaisimme MM-kultaa. Ei joka päivä, mutta aina otteluiden välissä. Ikävöin noita hetkiä, Pogba kertoi

Lähde: getfootballnewsfrance.com


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️