Robin Lodin edustama Sporting Gijón pelasi torstaina Eibarin kanssa Copa del Reyssä 2-2-tasapelin ja eteni 16 parhaan joukkoon yhteismaalein 4-2.

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Lod, 25, teki mahtavan esityön Gijónin toiseen maaliin. Hän liukui pallon näyttävästi pois Marc Cardonalta ja sai sen pian joukkuekaveriltaan takaisin. Lod syötti pelivälineen rangaistusalueelle Pablo Pérezille, joka sijoitti pallon takanurkkaan.

Espanjan toisella sarjatasolla pelaava Sporting Gijón on ensimmäinen ”alasarjalainen”, joka on onnistunut pudottamaan pääsarjaseuran tämän kauden kilpailusta ulos.

Lodille torstain ottelu oli kauden 12. Gijónin paidassa. Hän siirtyi seuraan viime kesänä kreikkalaisesta Panathinaikosista. Lod on tehnyt uudelle seuralleen yhden osuman ja antanut kaksi maalisyöttöä. Hän ei ollut mukana kokoonpanossa ensimmäisessä osassa Eibaria vastaan.