Serie A -seuralta viesti Arsenal-faneille: ”Älkää tukkiko enää Twitteriämme”

© Kuva: Getty Images
Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Kun Arsenal hankki kesällä Sampdoriasta 22-vuotiaan uruguaylaispelaajan Lucas Torreiran, teki se epäilemättä yhden kesän parhaista kaupoista. Nykymarkkinoihin peilattuna 29,5 miljoonan euron siirtosumma on Torreirasta lähes pilkkahinta.

Torreira ratkaisi saksipotkumaalillaan lauantaina Arsenalin 1-0 -voiton Huddersfieldista, ja sai valinnan ottelun parhaaksi pelaajaksi. Miehen käsittämättömästä vireestä kertoo se, että Man of the Match -valinta oli Torreiralle jo viides kuudessa viimeisessä ottelussa. Melkoinen saavutus keskikentän pohjapelaajalta.

Arsenal-fanit ovat ymmärrettävästi olleet Torreirasta hyvinkin tohkeissaan. Mikä tärkeintä, kiitollisuuttakin on muistettu osoittaa. Jos Sampdorian twiitistä voi jotain päätellä, ovat Gunners-fanit kiitelleet Torreiran myynnistä genovalaisia kerran jos toisenkin.

– Viesti kaikille Arsenal-faneille: olkaa kilttejä älkääkä tukkiko tänään ottelutwiittejämme kiittelemällä meitä Lucas Torreirasta. Aiomme perustaa erityisen ”Kiitos Torreirasta” -sähköpostiosoitteen, jonne voitte lähettää meille kiitosviestinne. Pysykää kuulolla, Sampdoria twiittasi lauantaina.

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!