Turun Palloseura ja toppari Rasmus Holma ovat solmineet jatkosopimuksen kaudesta 2019.

Holma, 26, aloitti TPS:n riveissä kaudella 2015 ja hän pelasi Ykköstä seuransa paidassa kolmen kauden ajan. Hän pelasi Ykkösessä yhteensä 55 ottelua ja viimeisteli niissä neljä maalia. Kausi 2017 huipentui suoraan nousuun Veikkausliigaan.

Kaudella 2018 Holma pelasi TPS:n paidassa yhteensä 23 Veikkausliiga-ottelua sekä kaksi liigakarsintaottelua päälle. Tulevalla kaudella TPS pelaa Ykkösessä hävittyään karsinnoissa Kokkolan Pallo-Veikoille.

Aiemmin urallaan Holma on pelannut FC Interissä, Åbo IFK:ssa ja Maskun Palloseurassa.

– Rasse on luontainen päällikkö ja hän tuo koppiimme jämäkkyyttä. Me tarvitsemme johtajuutta, että saavutamme omat tavoitteemme. Tulen odottamaan häneltä myös vahvaa pallollista pelaamista, sillä tiedän, että hän pystyy myös siihen, päävalmentaja Tommi Pikkarainen kommentoi tuoretta sopimuspelaajaansa seuran sivuilla.

TPS:llä oli jo aiemmin voimassa olevat sopimukset keskikenttäpelaaja Jonni Peräahon ja hyökkääjä Sterling Yateken kanssa.