Valioliiga
Wolves – Bournemouth
Lauantai 17.00

Bournemouthilta vaihde tai pari kateissa

Alkukauden lentänyt Bournemouth on kuin varjo siitä maalikoneesta, joka vielä kuukausi sitten takoi takoi onnistumisillaan voittoja myös meille. Tahti on kuitenkin nyt toinen. Alla on synkkä jakso, sillä sen edellinen ansaittu voitto on syyskuulta Fulhamia vastaan. Sanomme näin siitäkin huolimatta, että Huddersfield kaatui pari viikkoa sitten kotona numeroin 2-1. Esitys ei kuitenkaan ollut tuossakaan pelissä aivan samaa tasoa kuin alkuvuoden huippuotteluissa.

Viimeksi Liverpoolia vastaan Bournemouth joutui kovan haasteen eteen ilman maalipyssyään Callum Wilsonia. Tulos oli ruma 0-4, eikä numeroiden takaa mitään seliteltävää edes jäänyt. Kohuttu kärkihyökkääjä saattaa nytkin missata ottelun. Niin tai näin, Bournemouthin pelaamisesta puuttuu juuri nyt vaihde tai pari.

Ikitipsi Wolves voittaa viimeinkin

Moni on odottanut Wolverhamptonilta vielä nähtyä enemmän. Se pelaa hienoa jalkapalloa, ei juurikaan anna maalipaikkoja vastustajalle, mutta jostain syystä pelien taso on yhä ailahdellut. Ehkä ketsuppipullo saatiin auki, kun joukkue ensin voitti kotonaan Chelsean, ja nappasi sen päälle hieman onnekkaan viime hetken osumansa ansiosta täydet pisteet Newcastlelta.

Näiden joukkueiden käyrät näyttävät eri suuntiin ja pidämme kotivoittoa tässä selvänä suosikkina. Rajakertoimella 1,92 Wolvesia pääsee tässä ostamaan useammastakin paikasta liian isoilla kertoimilla. ehti laskea tarjoustaan, mutta vielä 1,94-kertoimella kohde on pelattavissa.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Wolves – Bournemouth ja kohteeseen Wolves voittaa. Jos Wolves voittaa, saat 194 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Wolves häviää, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.