Atlético Madridin kroatialaishyökkääjä Nikola Kalinić on ”voittanut” Bideone d’Oron eli Serie A:n huonoimman pelaajan palkinnon.

Calciobidoni-it -sivuston äänestykseen osallistui yli 13 000 henkilöä, joista 49 prosenttia äänesti Kalinićin, 31, vuoden 2018 Kultaisen roskakorin voittajaksi.

Kalinić siirtyi kesällä 2017 Fiorentinasta AC Milaniin vuoden lainasopimuksella. Hän pelasi Milanissa 41 ottelua ja onnistui maalinteossa kuudesti. Milan lunasti hänet heikosta kaudesta huolimatta itselleen, mutta päätyi myymään hänet heti Atlético Madridiin.

Kultaisen roskakorin voittajaksi olivat ehdolla myös Marko Pjaca, Henrique Dalbert, João Mário, Patrik Schick, Benedikt Höwedes ja Hakan Çalhanoğlu.

Kalinićin ura Atlétissa on myös lähtenyt hieman verkkaisesti käyntiin. Hän on pelannut uudessa seurassaan 15 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia.

Bideone d’Oro -palkinnon jakaminen aloitettiin vuonna 2003 Catersport-ohjelman toimesta Rai Radio 2 -kanavalla. Voittajaksi on äänestetty monia tunnettuja tähtipelaajia, kuten Rivaldo, Christian Vieri ja Diego Milito.