Bayern Münchenissä 12. kauttaan pelaavan Franck Ribéryn pikkuveli jatkaa jalkapallouraansa Ruotsissa. Toisella sarjatasolla Superettanissa pelaava Syrianska FC tiedotti tiistaina tehneensä 23-vuotiaan Steeven Ribéryn kanssa sopimuksen.

Isoveljensä tavoin laitahyökkääjänä pelaava Steeven Ribéry aloitti uransa ranskalaisen FC Lensin junioreissa. Vuonna 2013 hän muutti veljensä seuraksi Bayern Müncheniin, jota hän edusti A-juniorien Bundesliigassa ja neljännellä sarjatasolla pelanneessa reservijoukkueessa yhteensä kolmen kauden ajan.

Kesästä 2016 tammikuuhun 2018 Steeven Ribéry on edustanut ranskalaisia seuroja, korkeimmillaan kakkostasolla Ligue 2:ssa pelanneessa Gazélec Ajacciossa. Ligue 2:ssa Ribéry pelasi viidessä ottelussa 87 minuuttia.

Viime kesästä lähtien Steeven Ribéry on ollut sopimukseton, mutta nyt edessä on muutto Ruotsiin.

Vuosina 2011-2013 Allsvenskanissakin pelannut Syrianska piipahti viime vuonna Ruotsin kolmannella sarjaportaalla, mutta nousi nopeasti takaisin kakkostasolle Superettaniin.

🇸🇪

@SwedeStats
Syrianska has signed Ribéry!

Steeven Ribéry, the brother of Franck!

Matteo Pedrosi

@MatteoPedrosi

Matteo Pedrosi

@MatteoPedrosi
Notizia su #Ribery fra 5 minuti 😁
Ufficiale: Steeven #Ribery, fratello di Franck, ha firmato con gli svedesi del @SyrianskaFC. Era svincolato da luglio dopo le esperienze con il Boulogne ed il Gazelec Ajaccio. #calciomercato (scherzetto 🤣)