Carlo Ancelotti paljasti: Napolin avainpelaaja ei lähde PSG:n kiinnostuksesta huolimatta

© Kuva: Getty Images

Napolin avainpelaaja Allania on viety siirtohuhuissa voimakkaasti Paris Saint-Germainin riveihin.

Italialaisseuralla on kerrottu olevan jopa 100 miljoonan euron hintalappu tuoreelle Brasilian maajoukkuepelaajalle, mutta nyt joukkueen päävalmentaja Carlo Ancelotti paljasti, että PSG ei ollut valmis vastaamaan Napolin hintapyyntöön. Italialaisluotsi myös vahvisti, että neuvotteluita käytiin.

– Allan ei tule pelaamaan Milania vastaan huomenna. Hänellä on ollut vaikea viikko ja hän ei harjoitellut paljoa. Suosimme mieluummin sitä, että hän lepää nyt ja pelaa tiistaina, Ancelotti alusti pelaajan tilannetta.

– PSG halusi hänet, mutta ehtomme eivät täyttyneet. Allan jää tänne, ei muuta lisättävää.

PSG:n uskotaan kääntäneen katseensa Zenitin Leandro Paredesiin.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!