Englantilaiskonkarin huima sarja sai jatkoa – maali debyyttiottelussa kuudessa eri seurassa

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

36-vuotias Jermain Defoe on Valioliigan historian seitsemänneksi paras maalintekijä, mutta muutama viikko sitten konkarihyökkääjä hyvästeli Valioliigan Bournemouthin ja loikkasi naapuriin Skotlannin Valioliigaan. Glasgow Rangers kiinnitti tuolloin Defoen puolentoista kauden lainasopimuksella.

Defoe pelasi viikonloppuna 45 minuuttia harjoitusottelussa HJK:ta vastaan, ja keskiviikkona oli edessä virallinen debyyttiottelu Rangersin paidassa. Rangers vieraili Kilmarnockin kotikentällä Rugby Parkilla, eikä Defoe tarvinnut kuin 12 minuuttia Skotlannissa ennen kuin hän onnistui avausmaalinsa teossa.

Debyytissä maalaaminen ei ole Defoelle millään tavalla uutta puuhaa, sillä hän teki maalin ensiesiintymisessään peräti kuudennessa seurajoukkueessaan. Defoe oli maalannut aiemmin ensimmäisessä ottelussaan West Hamin (vuonna 2000), Bournemouthin (2000), Tottenhamin (2004), Portsmouthin (2008) ja Toronton (2014) paidassa, ja nyt listan jatkoksi voidaan lisätä Rangers.

Pieni kauneusvirhe Defoen huikeaan sarjaan jäi Sunderlandista, jossa hän ei onnistunut maalinteossa debyyttiottelussaan vuonna 2015. Lohdutuspalkintona tuolloinkin avausmaali syntyi ensimmäisessä kotiottelussa vain pari viikkoa myöhemmin.

Defoen maali oli kuitenkin Rangersille laiha lohtu, sillä Kilmarnock voitti ottelun maalein 2-1.

– Jermain sai maalinsa. Sellaista hän tekee ja tulee tekemäänkin. Olen varma, että hän tulee tekemään meille vielä monta maalia, Rangersin valmentaja Steven Gerrard kehui Sunin mukaan.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!