FC Inter -ikoni Ari Nyman jatkaa seuraorganisaatiossa valmennustehtävissä

© Kuva: Juha Tamminen
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

FC Inter -ikoni Ari Nyman jatkaa seuran organisaatiossa akatemiavalmentajana. Puolustaja ottaa vastuun akatemiapelaajien yksilöllisen kehityksen seurannasta.

Nymanilla tulee olemaan rooli pelaajien harjoitusten tarkkailussa, otteluiden tarkkailussa, analysoinnissa ja seurannassa.

Nyman suoritti viime vuonna Uefa:n B-valmentajalisenssin.

– Ari oli jo viime vuonna osittain mukana B-juniorijoukkueen valmennustiimissä. Nyt hän ottaa isomman harppauksen valmentajaurallaan ottaen vastuulleen muutaman nuoren talenttipelaajan tukemisen. Etenemme askel kerrallaan ja katsomme kevään aikana myös mahdollisia muita tehtäviä, Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kehui seuran tiedotteessa.

34-vuotias Nyman on pelannut urallaan 406 ottelua Veikkausliigaa pelkästään Interissä. Yhden seuran mies vietti myös viime vuosikymmenen loppupuolella kaksi kautta Sveitsissä FC Thunin riveissä.

Nyman ei ole vielä ilmoittanut virallisesti uransa päättymisestä. Tuore pesti kuitenkin viittaa vahvasti, että pelit kenttäpelaajana on pelattu.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliEsimerkkiä nuorille – läpimurtokauden pelannut Onni Valakari treenaa viikon B-junnuissa
Seuraava artikkeliNäkökulma: Tuntemattomasta suomalaisesta liigajyrästä tuli yhteiskuntavastuullisen futiksen supersankari – ja Qatarin pahin painajainen