Glen Kamara solmi Rangers-esisopimuksen – Dundeen manageri epävarma tilanteesta: ”Se saattaa muuttua”

© Kuva: Getty Images

Dundeen managerin Jim McIntyren mukaan Huuhkajien keskikenttäpelaajan Glen Kamaran lähitulevaisuudesta käydään vielä keskusteluja.

Kamara, 23, allekirjoitti viikonloppuna esisopimuksen suurseura Rangersin kanssa. McIntyre sanoo, että jo sovittu siirto voi luoda hankalan asetelman kaikkien osapuolten kannalta.

– Glen allekirjoitti esisopimuksen Rangersin kanssa, ja se on tällä hetkellä tilanne – hän menee sinne kesällä, mutta kun esisopimuksia allekirjoitetaan, ei koskaan tiedä, mihin se voi johtaa, McIntyre sanoo The Courierille.

– Siirtoikkuna on vasta auennut, ja hänellä on sovittu siirto Rangersiin kesäksi, mutta se saattaa muuttua. Emme yksinkertaisesti tiedä.

McIntyrelta kysyttiin sen jälkeen, onko hänelle OK, että Kamara jatkaa Dundeen riveissä kesään asti.

– Ideaalitilanteessa päädyttäisiin johonkin ratkaisuun, koska mielestäni kun pelaaja päättää lähteä – ja se riippuu jälleen heidän mentaliteetistaan – ovatko he riittävän vahvoja jatkamaan ja pelaamaan?

– En halua sanoa, että olisi kaikkien osapuolten kannalta parasta (jos hän siirtyisi nyt), koska Glen on Dundeen pelaaja, kunnes toisin sovitaan. Aiomme käydä lisää keskusteluja, enkä voi sanoa muuta siitä asiasta.