Ilves tiedottaa kotisivuillaan solmineensa kauden 2019 kattavan sopimuksen ghanalaisen vasemman laitapuolustajan David Addyn kanssa. 28-vuotiaan Addyn sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020.

Addy on suomalaisyleisölle entuudestaan tuttu, sillä hän pelasi RoPS:ssa puolikkaan kauden verran vuonna 2017. Addy teki tuolloin 15 ottelussa RoPS:lle yhden maalin ja syötti kaksi. Matka jatkui kuitenkin elokuussa latvialaiseen Riga FC:hen.

Addyn meriittiluettelo on vakuuttavaa luettavaa. Hän voitti Ghanan riveissä alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuonna 2009. Addy pelasi turnauksen loppuottelussa täydet minuutit muun muassa André Ayewin joukkuetoverina, ja vastassa olleen Brasilian riveissä nähtiin vaikkapa Juventuksesta tuttu Douglas Costa.

[readmore from=Addy-David]

Addy on pelannut urallaan muun muassa Tanskan, Portugalin, Kreikan ja Belgian pääsarjoissa ja on voittanut Portugalin Cupin kahdesti.

Viime kesänä Addy kävi näytillä ainakin tanskalaisessa Randersissa ja Portugalin pääsarjaseura Portimonensessa, mutta testi ei johtanut sopimukseen.

Addy nähtäneen Ilveksen kokoonpanossa jo lauantain Suomen Cup -ottelussa, jossa vastaan asettuu juuri miehen vanha seura RoPS. Sopimuksen Ilveksen kanssa syntyi viikon testijakson jälkeen.