Jaro tiedottaa kotisivuillaan, että 17-vuotias keskikenttäpelaaja Axel Vidjeskog antaa tällä viikolla näyttöjä italialaisseura FC Bonolis Teramon akatemialle. Seuran edustusjoukkue pelaa Serie C:ssä.

Jarolla puolestaan on tällä viikolla näytillä kolme testipelaajaa. Tiistaina joukkueen harjoitusvahvuuteen liittyvät 19-vuotias laitahyökkääjä Ville Moilanen ja 22-vuotias englantilaishyökkääjä Chris Regis. Keskiviikkona joukkoon liittyy meksikolainen hyökkäävä keskikenttämies William Romero Cortes.

Moilanen pelasi viime kaudella PS Kemissä 29 veikkausliigaottelua, joissa hän teki yhden maalin ja antoi neljä maalisyöttöä. Moilanen oli kauden loppupuoliskolla lähes aina kemiläisten avauskokoonpanossa.

191-senttinen Regis aloitti jalkapalloilun Arsenalin junioreissa, joista hän siirtyi 15-vuotiaana Southamptonin akatemiaan. Aikuisiällä Regis on pelannut vain alemmilla sarjatasoilla. Transfermarktin tilastoihin on kirjattu yksi ottelu neljännen sarjatason Port Valessa.

[readmore from=Jaro]

Elokuussa 2012 Regis pelasi uransa ainoat maaottelut, kun hän pelasi neljä ottelua Englannin alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa pohjoismaisia joukkueita vastaan. Ainoan maalinsa Regis teki Suomen verkkoon Englannin 4-2 -voittoon päättyneessä pelissä. Regisin joukkuekavereina nähtiin muun muassa Tottenhamin tähdet Harry Winks ja Dele Alli. Suomen paidassa pelasivat muun muassa Huuhkajistakin tutut Fredrik Jensen ja Sebastian Dahlström.

Lauantaina Jaro tiedotti tehneensä sopimuksen Jaakko Alasuutarin kanssa. 21-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi viime kaudella Kakkosta GBK:ssa. Aiemmin näytillä käyneet Kevin Lamidi, Egor Denisov ja Rafael eivät Jaron mukana jatka.