Jarolle tärkeä pelaajakiinnitys – ”Kiinnostusta myös Veikkausliigan suunnalta”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaan nousun kauden 2019 tavoitteekseen ilmoittanut FF Jaro tiedotti sunnuntaina solmineensa jatkosopimuksen seuran oman kasvatin Johan Brunellin kanssa. 27-vuotias Brunell aloitti ammattilaisuransa vuonna 2011, ja on pelannut Jaron riveissä Veikkausliigaa 72 ottelua. Ykkösessä pelejä on kertynyt 34, joista 14 tuli plakkariin viime kaudella.

– Tässä on kauden jälkeen ollut kiinnostusta Veikkausliigan suunnalta, mutta päätös jäädä Jaroon oli helppo, sillä täällä on todella hyvä projekti käynnissä. Lisäksi vaakakupissa painoi näin perheellisenä myös kentän ulkopuoliset asiat. Avovaimolla on täällä työpaikka ja lapsilla omat juttunsa, Brunell kertoo Jaron tiedotteessa.

– Odotan innolla tulevaa kautta, sillä meillä on asiat Jarossa hyvällä mallilla. Aiempiin vuosiin verrattuna meillä on tullut vähemmän muutoksia ja viime vuoden joukkueesta moni jatkaa täällä. Tietysti Emil Öhbergin kanssa olemme pelanneet pitkään yhdessä, mutta nyt myös Pavle Milosaljevic, Toni Takamäki ja Anthony Dafaa jatkavat, joten puolustuksen keskustassa kaikki kaverit jatkavat.

Päävalmentaja Niklas Kackö on puolustuksen pelaajatilanteeseen erittäin tyytyväinen.

– Tilanne meillä puolustuksen keskustan osalta on todella hyvä, ja kolmikko Milosaljevic-Brunell-Takamäki on tämän sarjan kärkikalustoa. On todella hyvä, että pääsemme jatkamaan samojen pelaajien kanssa, jotka ovat jo pelanneet aiemmin yhdessä.

– Lisäksi Brunell on pukukopissa tärkeä ja pidetty pelaaja, joten hänellä on paljon annettavaa myös kentän ulkopuolella meille, Kackö kehuu.


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili  Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.