Jonatan Johansson etsii Suomesta uutta Alfredo Morelosia: ”Minulla on mielessä kaksi tai kolme pelaajaa”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Skotlannin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla Greenock Mortonia valmentava Jonatan Johansson toivoo löytävänsä Suomesta Alfredo Morelosin kaltaisia nappihankintoja.

Johansson suositteli Helsingin Jalkapalloklubissa pelannutta Morelosia entiselle seuralleen Rangersille, kun hän toimi joukkueen apuvalmentajana. Kolumbialaiskärki Morelos pestattiin Rangersiin kesällä 2017, ja hän on tätä nykyä tehnyt Glasgow’n suurseuralle yhteensä 38 maalia 77 ottelussa.

Viime syyskuussa Mortonin managerina aloittanut Johansson kertoi Scottish Sunille, että hänellä on jo joitain suomalaisia pelaajia mielessä.

– Aion katsoa Suomesta. Olen huomannut, että haasteena on pelaajien saatavuus tammikuussa ja talouspuoli, koska budjetti on jo tehty.

– Se ei luultavasti tule tapahtumaan tässä siirtoikkunassa, mutta minulla on mielessä kaksi tai kolme suomalaista pelaajaa, joista todella pidän.

– Nyt ei ole heidän aikansa, mutta tulevaisuutta ajatellen siellä on ehdottomasti valikoimaa.

– Siellä (Suomessa) pelaajat ovat todella halukkaita siirtymään, ja se on hyvä asia. He eivät ole tyytyväisiä siihen, missä he ovat.

– Jos kyseessä on hyvä nuori pelaaja, hän on pelannut sata peliä edustusjoukkueessa 19 tai 20 vuoden iässä.

– Sellainen pelaaja pelaa yleensä Suomen alle 21-vuotiaiden joukkueessa ja kolkuttelee ovia miesten maajoukkueeseen, koska meillä ei ole isoa pelaajavalikoimaa.

– Siinä se houkutin on – heidät pitää saada ennen kuin he debytoivat miesten joukkueessa. Sitä ei pysty tekemään Ruotsissa, missä on paljon vakavaraisemmat markkinat.

– Siellä (Ruotsissa) budjettimme ei riittäisi heidän pelaajiinsa, mutta voimme katsoa Suomen palkkoja, ja jos pelaaja haluaa ulkomaille, niin uskon, että se on hyvä siirto.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!