Kuluvaksi kaudeksi lainalle Kreikan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle siirtynyt Roope Riski saattaa palata emoseuraansa St. Pölteniin.

Riski on pelannut varsin tehokkaasti kreikkalaisessa Chania Kissamikosissa, jossa hän on tehnyt kymmenessä liigaottelussa neljä maalia. Lisäksi Riski on osunut Kreikan cupissa kolmesti viidessä ottelussa. Mukaan on mahtunut cupissa myös osuma suurseura AEK Ateenan verkkoon 1-1-tasapelissä.

St. Pöltenillä on tällä hetkellä pienoisissa ongelmissa, kun Fifa määräsi seuran siirtokieltoon. Kielto juontaa juurensa St. Pöltenin entisen pelaajan Alhassane Keitan siirtoon, joka tapahtui vastoin Fifan määräyksiä.

[readmore from=”riski-roope”]

St. Pöltenin toimitusjohtaja Andreas Blumauer kertoi, että Riskin palauttaminen lainalta on mahdollista.

– Katsotaan, jos voimme palauttaa Roope Riskin hätätapauksessa esimerkiksi, Blumauer sanoi Laola1:lle.

Riski teki viime kaudella St. Pöltenin paidassa viisi maalia 25 pelaamassaan ottelussa.