Lehti: Chelsean hyökkääjäkaruselli käyntiin – Yksi sisään, kaksi ulos

© Kuva: Getty Images

Chelsean suunnalta saattaa kuulua pian isoja hyökkääjäuutisia, kertoo Guardian.

Lehden mukaan Chelsea on tehnyt virallisen tarjouksen argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuaínista, joka pelaa Juventuksesta lainalla AC Milanissa.

Chelsea on tarjoutunut ottamaan Higuaínin, 31, lainalle loppukauden ajaksi. Eri lähteiden mukaan lainadiiliä joko jatketaan ensi kesänä tiettyjen ehtojen toteutuessa tai sitten Juventus myy argentiinalaisen Chelsealle jo seuraavassa siirtoikkunassa.

AC Milanin ja Higuaín purkavat lainasopimuksensa, johon oli kirjattu ensi kesänä käytettävissä oleva osto-optio sekä noin 189 000 euron viikkopalkka. Juventuksen odotetaan tiedottavan Higuaínin lähdöstä tänään torstaina.

Chelsea ei normaalisti tavoittelisi Higuaínin ikäistä pelaajaa, mutta hän on lontoolaisten managerin Maurizio Sarrin vanha tuttu Napolista kaudelta 2015-16, jonka aikana Higuaín teki yhteensä 36 sarjamaalia 35 ottelussa.

Higuaínin siirto tarkoittaa Guardianin mukaan myös pelaajaliikennettä Chelseasta ulospäin. Chelsea voi päästää espanjalaishyökkääjä Álvaro Moratan Atlético Madridiin, kunhan Higuaín on allekirjoittanut sopimuksen lontoolaisten kanssa.

Morata, 26, pelasi Atlétissa jo juniorivuosinaan, ja hänen odotetaan palaavan Madridiin lainasopimuksella.

Myös belgialaishyökkääjä Michy Batshuayi saattaa jättää Chelsean vielä tammikuussa. Batshuayi, 25, on pelannut kauden ensimmäisen puoliskon lainalla Valenciassa, mutta diili purettaneen pian. AS Monaco on huhujen mukaan belgialaisen perässä ja haluaisi hänet lainalle, mutta Chelsea toivoo saavansa Batshuayista noin 44 miljoonan euron siirtokorvauksen.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.