Jalkapallomaailma tunnistaa useita ylivoimaisia joukkueita vaikkapa Ligue 1:n suvereenista tähtisikermästä PSG:stä alkaen. PSG voitti äskettäin vaikkapa Guingampin maalein 9-0, mutta silti senkin ylivoima on kaukana siitä, mitä Benfican naisten edustusjoukkue on tällä kaudella esittänyt.

Benfican naisjoukkue perustettiin tällä kaudella, eikä sille siksi voitu myöntää suoraa pääsarjapaikkaa. Sillä on kuitenkin riveissään useita maajoukkuepelaajia, ja se on pitänyt kaikkia kahdeksaa vastustajaansa Portugalin kakkostasolla aivan pilkkanaan.

Kun sarjaa on pelattu 14 kierrosta, on Benfica voittanut kaikki ottelunsa. Näissä se on tehnyt 257 maalia, eikä ole päästänyt ainuttakaan. Viime lauantaina Benfica paranteli omaa voittoennätystään kukistaen CP Pegon maalein 32-0.

Brasilialaishyökkääjä Darlene de Souza Reguera teki pelissä kymmenen maalia, ja kasvatti kauden maalisaldonsa kaikissa kilpailuissa nyt 81 maaliin.

– Olin hyvin ylpeä pelaajistamme. Heillä oli poikkeuksellinen asenne ja sitoutumisen aste, ja he kunnioittivat peliasuamme mitä parhaimmalla tavalla, päävalmentaja José Marques kommentoi BBC:n mukaan.

– Haluamme voittaa Portugalin cupin ja mestaruuden.

Benfica on latonut taululle kaksinumeroiset maalilukemat yhtä vaille kaikissa otteluissaan. Sen niukin voitto oli 4-0 -voitto sarjassa toisena olevasta Sportingin B-joukkueesta.

SuperSport 🏆

@SuperSportTV
TAKE A MOMENT TO APPRECIATE THIS 🇵🇹🤯🙆‍♀️

Benfica Women's II Divisão Feminino Série D 18/19 match results:

✅ 32-0
✅ 0-10
✅ 22-0
✅ 0-15
✅ 19-0
✅ 0-14
✅ 0-17
✅ 13-0
✅ 0-26
✅ 4-0
✅ 0-28
✅ 10-0
✅ 0-19
✅ 28-0

⚽️ Scored 2⃣5⃣7⃣
❌ Conceded 0⃣

Football Tweet ⚽

@Football__Tweet
Benfica women this season:

🏟 Games: 16
✅ Wins: 16
🤝 Draws: 0
❌ Defeats: 0
⚽ Goals: 293
🥅 Conceded: 0
🧤 Clean sheets: 16

Unstoppable. 🔥🇵🇹

Kun myös cup-ottelun lasketaan mukaan, on Benfica voittanut kauden aikana 16 ottelua kuudestatoista, ja sen maaliero on vieläkin murskaavampi 293-0.

Ennen tämän kauden alkua Portugalin aikuisjalkapallon suurin voittomarginaali oli Sportingin 21-0 voitto Portugalin Cupissa vuonna 1971, mutta nyt Benfican naisjoukkue on pannut ennätyksen uusiksi jo kolmeen otteeseen.

Toistaiseksi suurin haaste Benficalla on edessään tänään keskiviikkona, kun se kohtaa cupissa pääsarjaseura Maritimon.