Arsenalin maalivahti, tshekkiläinen Petr Cech lopettaa ammattilaisuransa tämän kauden jälkeen. Konkari ilmoitti asiasta Twitter-tilillään tiistai-iltapäivällä.

36-vuotiaan ensimmäisestä ammattilaissopimuksesta tulee kuluneeksi 20 vuotta. 15 kautta on kulunut Valioliigassa, ensin Chelsean, sitten Arsenalin veräjällä. Ennätyksiä urallaan rikkonut, suosittu hahmo siirtyi Stamford Bridgelle vuonna 2004 Ranskan Rennesistä, muuttaakseen kaupungin pohjoisosiin kesällä 2015.

Arsenalissa Cech on tällä kaudella aivan ensimmäisten pelien jälkeen jäänyt kesällä hankitun Bernd Lenon kakkosmieheksi. Palkintokaappiin ehti ennen tätä kautta kertyä Mestarien liigan voitto, neljä valioliigamestaruutta, viisi FA Cupin voittoa, ja kolme Liigacupin mestaruutta, sekä Eurooppa-liigan pokaali. Cech on valittu Tshekin vuoden jalkapalloilijaksi seitsemänä vuonna.