HIFK on solminut kaksivuotisen sopimuksen 17-vuotiaan Kevin Larssonin kanssa. Oikeana laitahyökkääjänä useimmiten pelaava Larsson siirtyy tähtirintoihin Käpylän Pallosta, jossa hän pelasi viime kaudella 16 ottelua Miesten Kakkosessa. Larssonille kirjattiin kaudella 2018 kaksi maalia.

Larsson on pelannut lukuisia otteluita Suomen poikamaajoukkueissa, ja hän kuuluu Suomen nykyiseen alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen.

– Olen aina unelmoinut IFK:ssa pelaamisesta, joten voidaan sanoa että nyt tämä unelma on tulossa toteen. Tottakai Veikkausliigajoukkueeseen siirtyminen tulee olemaan haaste, sillä peli on nopeampaa ja fyysisempää. Mutta hyvillä valmisteluilla ja kovalla duunilla uskon ottavani paikan joukkueesta, Larsson toteaa HIFK:n tiedotteessa.

– Olen kohdannut Espanjan, Belgian ja Englannin kaltaisia joukkueita juniorimaajoukkueissa, joten tiedän, mitä jalkapallo huipputasolla on, vähintään omassa ikäluokassani.

Kevin Larsson on pelannut urallaan myös jääpalloa, edustaen juuri HIFK:ta. Hän on osallistunut jääpallossa myös nuorten MM-kisoihin.