Paris Saint-Germainista ei tule Ranskan liigacupin mestaria kuudetta kertaa peräkkäin.

PSG hävisi keskiviikkona kilpailun puolivälierissä EA Guingampille 1-2. Ottelussa rupesi räiskymään reilun tunnin jälkeen. Ensin Guingampin Marcus Thuram, ranskalaislegenda Lilian Thuramin poika, mokasi rangaistuspotkun ja PSG siirtyi johtoon Neymarin maalilla.

Guingamp tuli tasoihin 83. minuutilla Yeni N’Gbakoton pilkusta iskemällä osumalla. Ensimmäisen rangaistuspotkussa epäonnistunut Thuram sai uuden mahdollisuuden ottelun lisäajalla ja iski pallon 11 metristä sisään 92.minuutilla.

OptaJean

@OptaJean
1 - Guingamp are the first team to defeat Paris in domestic cup competitions since Montpellier in January 2014 (2-1 in the last 32 of the Coupe de France). Earthquake.

PSG:n päävalmentajan Thomas Tuchelin mielestä hänen ryhmänsä sortui ylimielisyyteen.

– En tiedä, oliko se ansaittu (tappio). Meillä oli paljon paikkoja, kommentoi Tuchel Canal+:lle.

– Pelasimme rehellisesti sanottuna liian suurella itseluottamuksella. On vaikea hävitä ottelu, kun vastustaja saa kolme pilkkua. Se on hieman outoa. Pilkuista toinen vaikutti kyseenalaiselta. Siinä ei ollut mitään, normaali kontakti kahden pelaajan välillä. He pääsivät rangaistusalueellemme kolme kertaa ja saivat kolme rangaistuspotkua.

– Meillä ei ollut tarvittavaa nälkää. Menetimme tänään mahdollisuuden pokaalin voittamiseen.

– Mutta jokaisessa tappiossa on asioita opittavaksi. Se on vaikeaa, mutta myös pakollista, jotta voimme jatkaa kasvamista. Toivottavasti tämä oli vain vahinko.

– Meidän on pelattava tasaisemmin. Meillä ei ollut oikeita aineksia voittoon, olimme liian rentoutuneita.

PSG on voittanut Ranskan cupin neljällä edellisellä kaudella ja Ranskan liigacupin viidellä viimeisellä yrittämällä. Ennen keskiviikon tappiota PSG oli voittanut 44 ottelua putkeen Ranskan cup-kilpailuissa.