Tottenham aktivoi runkomiehensä option – sopimuksessa erikoinen ulosostopykälä

© Kuva: Getty Images

Valioliigassa kolmantena oleva Tottenham tiedotti perjantaina aktivoineensa keskuspuolustaja Toby Alderweireldin sopimuksen optiovuoden. Näin keväällä 30 vuotta täyttävä belgialainen jatkaa seurassa kesään 2020 saakka.

88 A-maaottelua pelannut Alderweireld siirtyi Tottenhamiin kesällä 2015 ja on pelannut Spursissa kaikkiaan 135 ottelua. Toppari on kuulunut viime vuosina lontoolaisseuran ehdottomiin profiilipelaajiin.

Alderweireld on ollut kuitenkin tiiviisti siirtohuhujen kohteena, ja miehen sopimukseen onkin brittimedian mukaan kirjattu mielenkiintoinen ulosostopykälä. Transfermarkt arvioi pelaajan markkina-arvoksi 40 miljoonaa euroa, mutta hänen sopimuksensa voidaan ostaa ensi kesänä ulos 27,6 miljoonan euron hintaan.

Parempi edullinen kauppahinta kuin ei siirtokorvausta lainkaan, Spurs-leirissä ilmiselvästi ajatellaan.

Lunastuksen ehtona on kuitenkin, että siirto tapahtuu vähintään 14 päivää ennen Englannin siirtoikkunan sulkeutumista 9. elokuuta. Näin Tottenhamille jäisi mukavasti aikaa mahdollisen korvaajan hankkimiseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.