Turun Palloseura on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudeksi 2019.

Maalivahti Anton Lepola palaa TPS:n paitaan IFK Mariehamnista. Keskikenttäpelaaja Alim Moundi siirtyy TPS:ään puolestaan Tampereen Ilveksestä.

Lepola, 22, on alun perin TPS:n oman juniorikoulun kasvatteja. Hän torjui kaudella 2018 IFK Mariehamnin paidassa seitsemässä Veikkausliigan ottelussa. Hän siirtyi IFK Mariehamniin kesken kauden 2017 Salon Palloilijoiden riveistä.

– On aina hienoa saada oma kasvatti takaisin seuraan. Anton osoitti viime vuonna olevansa liigatason maalivahti, hän tuo meille myös tosi hyvän kilpailutilanteen. Meillä on nyt kova ja laadukas maalivahtipari Jalkapallon Ykköseen, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kommentoi seuran tiedotteessa.

Moundi, 23, pelasi kaudella 2018 kuusi Veikkausliigan ottelua Ilveksen riveissä. Kamerunista kotoisin oleva Moundi on pelannut kotimaansa pääsarjassa Aigle Royal de la Menouan riveissä kausina 2013-2017 104 ottelua ja viimeistellyt niissä 28 maalia. Moundin sopimukseen sisältyy neljän kuukauden koeaika.

– Alim epäonnistui viime vuonna, kun hän tuli ensimmäistä kertaa Suomeen. Syitä voi olla monia. Olen nähnyt potentiaalia ja olen nähnyt, miten hän pystyy pelaamaan maajoukkuepaita päällä. Odotan, että hän on meille iso vahvistus. Alim on taitava, syöttää nopeasti ja liikkuu erittäin hyvin. Toivotaan, että koeaika ei jää koeajaksi ja hän pystyy näyttämään meille, että on iso vahvistus, päävalmentaja Pikkarainen taustoittaa.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
SOPIMUSUUTISIA! TPS on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudeksi 2019. Maalivahti Anton Lepola palaa TPS-paitaan IFK Mariehamnista. Keskikenttäpelaaja Alim Moundi (@alim_moundi) siirtyy TPS:ään puolestaan Tampereen Ilveksestä. ➡fc.tps.fi/fi/uutiset/ant… #FCTPS #Ykkönen #Turku