Tutkinnan kohteeksi johtunut ottelumanipulaatioepäily syyskuussa pelatun HJK-Inter -ottelun osalta ei johda syytteen nostoon. Asiasta kertoo Turun Sanomat.

Mahdollista lahjuksen ottamista tutkittiin kahden pelaajan osalta. Epäilyksiä nostattivat etenkin Interistä jo poistuneen Abdoulie Mansallyn lukuisat karmeat harhasyötöt. Toisella epäillyllä pelaajalla on Interin kanssa edelleen voimassaoleva sopimus.

- Todistajana kuultu ammattivalmentaja on ottelutallenteen perusteella katsonut, että maaliin johtanutta syöttöä on valmentajan silmin miltei mahdoton nähdä tahattomana virheenä, vaikka kaikki on mahdollista. Huono pelisuoritus ei kuitenkaan yksin ole riittävä näyttö siitä, että ottelutapahtumasta olisi etua vastaan sovittu, kihlakunnansyyttäjä Kai Selander perustelee syyttämättäjättämispäätöstään.

Kummankaan pelaajan rahaliikenteessä ei havaittu mitään lahjontaan viittaavaa toimintaa. Pelaajat ovat kiistäneet syyllistyneensä rikokseen.

HJK voitti ottelun maalein 3-0.