TS: Inter-pelaajat välttyivät ottelumanipulaatiosyytteeltä – ”Huono suoritus ei riittävä näyttö”

Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Tutkinnan kohteeksi johtunut ottelumanipulaatioepäily syyskuussa pelatun HJK-Inter -ottelun osalta ei johda syytteen nostoon. Asiasta kertoo Turun Sanomat.

Mahdollista lahjuksen ottamista tutkittiin kahden pelaajan osalta. Epäilyksiä nostattivat etenkin Interistä jo poistuneen Abdoulie Mansallyn lukuisat karmeat harhasyötöt. Toisella epäillyllä pelaajalla on Interin kanssa edelleen voimassaoleva sopimus.

- Todistajana kuultu ammattivalmentaja on ottelutallenteen perusteella katsonut, että maaliin johtanutta syöttöä on valmentajan silmin miltei mahdoton nähdä tahattomana virheenä, vaikka kaikki on mahdollista. Huono pelisuoritus ei kuitenkaan yksin ole riittävä näyttö siitä, että ottelutapahtumasta olisi etua vastaan sovittu, kihlakunnansyyttäjä Kai Selander perustelee syyttämättäjättämispäätöstään.

Kummankaan pelaajan rahaliikenteessä ei havaittu mitään lahjontaan viittaavaa toimintaa. Pelaajat ovat kiistäneet syyllistyneensä rikokseen.

HJK voitti ottelun maalein 3-0.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle FC Inter Turku - KPV Kokkola 26.08.2019

Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliLähde: Borussia Dortmundin penkitetty tähtipelaaja lähdössä lainalle
Seuraava artikkeliNäkökulma: Indonesian jäähdyttelyliigan näytöillä maajoukkueeseen – oliko Eero Markkasen ura Huuhkajissa siinä?