© Kuva:

Valioliiga: Lontoossa maaleja – Arsenal takaa lunastuksen

Valioliiga
West Ham – Arsenal
Lauantai 14.30

Arsenalin paine kasvaa

Arsenalin voittokulku on katkennut – ottelu Liverpoolia vastaan näytti, miten pahasti sen puolustus on parhaita joukkueita jäljessä. Viimeiset neljä vieraspeliä ilman ainoatakaan voittoa kertoo hieman tuskasta, joka tuntuu kasvavan Arsenalissa.

Arsenalin puolesta on mainittava, että joukkue kuittasi nopeasti ruman tappionsa Liverpoolille kaatamalla Fulhamin kotonaan selityksittä. Vastassa on jälleen lontoolaisjoukkue, kuitenkin selvästi Fulhamia parempi. Arsenalin vierasvoitot ovat tulleet osittain onnekkaasti ja joka tapauksessa sarjan selvästi heikoimpien kustannuksella. Hyökkäyspäässä se on lähellä sarjan kärkijoukkueita. Pierre-Emerick Aubameyang taistelee maalipörssin voitosta ja tulivoimaa riittää hänen takanaankin.

Tämän kauden Arsenalin vieraspeleissä yli 2,5 maalin voittoa pelanneet ovat päässeet lunastamaan yhdeksän kertaa kymmenestä. Maalikeskiarvo noissa peleissä on ollut peräti 4,30.

West Ham nousee loppukaudella

Viime ottelu West Hamilta Brightonia vastaan oli yksinkertaisesti huono ja tappio ansaittu. Pidämme kuitenkin joukkuetta paljon kyseistä esitystä parempana. Joukkueen keskikentällä häärivä taitava Felipe Anderson järjestää tekopaikkoja ja osuu itsekin. Uskomme West Hamin pystyvän maalintekoon Arsenalin aavistuksen heikkoa puolustusta vastaan. Joukkue on muutenkin nosteessa ja on helppo arvata sen nostavan sarjasijoitustaan vielä loppukauden aikana.

Unibet tarjoaa yli 3,5 maalin totals-vedosta kerrointa 2,38. Arsenalin vieraspeleissä tämä raja on ylittynyt 70% kerroista. West Hamin kotipeleissä vastaava lukema on puolestaan 55%.

Ei ole oikeastaan mitään syytä olla odottamatta maalijuhlia myös tästä kohtaamisesta. Varsinkin Unibetin uusille pelaajilleen tarjoaman riskittömän 100 euron vedon kanssa tämä on suorastaan lahja.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun West Ham – Arsenal ja kohteeseen over 3,5. Jos ottelussa nähdään neljä maalia tai yli, saat 238 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa nähdään alle neljä maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.