Valioliiga
Bournemouth – Watford
Keskiviikko 21.45

Bournemouth jälleen mielipuuhassaan

Niin hienosti kuin kausi Bournemouthilla alkoikin, on joukkue tippunut viime aikojen syöksykierteessä jo kahdenneksitoista. Ei kuitenkaan tuomita Bournemouthia vielä kokonaan – sarjaohjelma on ollut sille äärimmäisen hankala.

Viimeiseen 10:een otteluun joukkue on joutunut kohtaamaan toistamiseen Manchester Unitedin ja kerran Arsenalin, Liverpoolin, Manchester Cityn sekä Tottenhamin. Ei siis ole mikään ihme, että voittoja on tullut kyseiseen 10:n ottelun sarjaan ainoastaan kaksi. Nyt joukkue pääsee taas mielipuuhaansa eli käyttämään hyökkäysvoittoista taktiikkaa hieman helpompaa vastustajaa vastaan.

Watfordin maalimäärät kasvussa?

Vierailija Watfordilla ottelut ovat päättyneet tällä kaudella 55% yli 2,5 maalin tuloksiin, maalikeskiarvolla 2,75. Hieman huolestuttavasti ”overit” ovat jakautuneet huomattavalla erolla sen kotipeleihin. Uskomme tuon tilaston kuitenkin muuttuvan, sillä mitään kovin isoa eroa joukkueen pelitaktiikassa ei kotipelien ja vieraspelien välillä ole.

Bournemouthin hyökätessä Watfordillekin avautuu tilaisuutensa. Näemme yli 2,5 maalin tulokset tässä selvästi edullisina nykykertoimilla. tarjoaa esimerkiksi yli neljän maalin tuloksesta kerrointa 2,75. Kyseessä on Asian Total – otsikon alta löytyvä maalimääräveto. Panos palautetaan, mikäli ottelussa tulee alle neljän maalin lopputulos.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Bournemouth – Watford ja kohteeseen over 3,5. Jos ottelussa nähdään neljä maalia tai yli, saat 275 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa nähdään alle neljä maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.