© Kuva:

Valioliiga: Tottenham jyrää – United palaa maan pinnalle

Valioliiga
Tottenham – Manchester United
Sunnuntai 18.30

Spurs komeasti kolmantena

Spursin sarjaohjelmaa katsellessa voi tulla yllätyksenä, miten hyvin joukkue taisteli lyhyiden välipäivien keskellä pisteitä kasaan viime viikkoina. Lopulta tappio tuli kotona Wolverhamptonia vastaan – siitä huolimatta Spurs on sarjassa komeasti kolmantena. Kaiken lisäksi sillä on myös vähemmän kotiotteluita pelattuna kuin muilla kärkijoukkueilla.

Tottenhamin kotisarake näytti ennen Wolverhampton-tappiota maalieroa 17-6. Tappiot olivat tulleet vain Manchester Citylle ja Liverpoolille.

United voittoputkessa

Jose Mourinhon lähdön jälkeen Manchester United on ollut nousukiidossa. Luulemme kuitenkin sarjaohjelman olevan isoin tekijä tulosten parantumiseen. Joukkue on Solskearin alaisuudessa voittanut Cardiffin, Huddersfieldin, Bournemouthin ja Newcastlen. Vielä on hyvin aikaista puhua tason hurjasta nostamisesta.

Pidämme joukkueiden välistä tasoeroa aivan selvänä Tottenhamin hyväksi. Olisi hyvin yllättävää, jos United pystyisi tässä hallitsemaan palloa. Sille jäänee aseeksi puolustajan rooli ja vastahyökkäykset, ja normaalitapauksessa Tottenham saa huomattavan paljon enemmän maalipaikkoja.

Unibetiltä tarjotaan kotivoitosta 2,12, mitä voi pitää huipputarjouksena. Oma arviomme on kotivoitolle jopa yli 50 prosenttia, joten tähän kohteeseen voi huoletta käyttää kokonaisuudessaan Unibetin 100 euron riskittömän vedon tarjouksen.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Tottenham – Manchester United ja kohteeseen Tottenham voittaa. Jos näin käy, saat 212 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Tottenham häviää, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.