Vuokrarahat hyökkääjäkaupasta? – TPS:n kotiottelut edelleen Veritas Stadionilla

© Kuva: Juha Tamminen

TPS päätti viime kautensa Veikkausliigassa Veritas Stadionilla putoamistaistelussa, häviten sen KPV:lle. Mustavalkoiset siis jatkavat pelejään Ykkösessä, mutta kotiottelut nähdään edelleen samalla areenalla.

Seura tiedotti vahvistuksesta tänään, eilisen Sterling Yateken myyntiuutisen vanavedessä. Palloseuran tarkoituksena on koko ajan jatkaa pelejään yhdellä maan harvoista, tyystin jalkapallolle pyhitetyistä nykyaikaisista stadioneista.

– TPS jalkapallon taustayhtiöllä, FC TPS Turku Oy:llä, oli jo aiemmin voimassa oleva yhteistyösopimus Veritas Stadionin taustayhtiöiden kanssa. Molemmat yhteistyötahot ovat kuitenkin sopineet keskenään, että kausikohtaisen yhteistyön yksityiskohtia tarkistetaan tarvittaessa aina vuosittain. Molemmat osapuolet ovat nyt hyväksyneet yhteistyöhön liittyneet yksityiskohdat kauden 2019 osalta ja TPS:n kotikenttä on nyt kolmatta kautta peräkkäin Veritas Stadion, avataan kuviota seuran tiedotteessa.