Yksi Deadline Dayn odotetuimpia siirtoja varmistui – Arsenal hankki Barcelonan keskikenttäpelaajan

© Kuva: Getty Images

Arsenal vahvisti, että Denis Suárez siirtyy Barcelonasta Lontooseen.

Suárez on ollut yksi tammikuun siirtoikkunan eniten huhutuimpia siirtoja. Arsenal on ollut pitkään Suárezin perässä, mutta lopulta ilmeisesti Barcelonan tekemä jatkosopimus Suárezin kanssa sai ison pyörän pyörimään. Barcelona tiedotti jo keskiviikkona Suárezin jatkosopimuksesta ja siirrosta Arsenaliin, mutta tiedote poistettiin välittömästi.

Suárez siirtyy Arsenaliin loppukauden kattavalla lainasopimuksella, johon kuuluu osto-optio. Suárez teki Barcelonan kanssa vuoteen 2021 ulottuvan jatkosopimuksen, jonka jälkeen mies voitiin lainata Arsenaliin.

Arsenal maksaa Suárezin palkan laina-ajalta, ja seuralla on mahdollisuus ostaa pelaaja kauden jälkeen.

⚽️✈️ Voita 4 hengen matka Mestarien liigan puolivälierään: näin pääset mukaan.